Legutóbbi tweetek

Partnerek

Ingyenes Tárhely

Ózd szép emlékeket tartogat

Fél év szünet után az 5. Steelvent Ózd Rallye-n tér vissza a rally pályákra a GULF – Overdose Racing Team versenyzője Strider Zoltán, aki továbbra is a Velenczei csapat Mitsubishijét tereli majd. A megszokott autó mellett a bajnokság és a navigátor is változik, ugyanis az ORB P csoport az idei évtől az ORC-ben indul, míg Koch Péter családi elfoglaltságok miatt nem tud ott lenni a versenyeken. A választás egyszerű volt, a korábban beugró Apkó András ugyanis szívesen vállalta a navigátori teendők elvégzését.

Olvasom

Baleset a teszten

Nem indult jól a Sajtós Dénes – Paizs Róbert 2017-es szezonja, mert a Hell 23. Miskolc Rallye tesztjén balesetet szenvedtek. A srácok jól vannak, ám az autó olyan állapotba került, hogy az első versenyt ki kellett hagyniuk.

Olvasom

Nagyon sikeres hétvége volt

Pazarul kezdte a 2017-es szezont az ifj. Kanyik Antal – Nyirfás Julianna duó, akik az idei évben autót és bajnokságot is váltottak. A Hell 23. Miskolc Rallye-n mindjárt az első gyorsasági szakaszt megnyerték, majd folyamatos jó autózással az abszolút és kategória harmadik helyért járó serlegeket is hazavitték.

Olvasom

Jó volt a tempónk, de becsúszott egy hiba

Kezdetét vette a 2017-es Magyar Rali-bajnokság! A szezonnyitónak ezúttal Miskolc adott otthont, így Balogh Jani és Holczer Dani hazai pályán mutathatta be új autóját, a Skoda Fabia R5-öst. A kevés tapasztalat ellenére az első napon versenyben voltak, de az esti szervizbe már nem értek be.

Olvasom

Salgó Újra!

Hosszú kihagyás után ismét visszatér a Rally OB mezőnye Salgótarjánba, jelentette be Fekete Zsolt Salgótarján polgármestere a Városi Bálon.

Olvasom

Minden jó volt

Jó versenyt zárt a két Skodás Dudás egy autóban a Hungaroringen. A Köbli – Zsebe páros már a Szilveszter Rallye első napján bízva reménykedett a H7-es kategória dobogós helyezéseinek egyikében, amihez volt hozzászólása pár R2-es tapasztalt és gyors versenyzőnek is, de végül összejött a harmadik hely.

Olvasom

Két dudás egy Skodában

Összeáll a két pécsi Skodás, hogy megküzdjenek az 1.6 Ladák ellen a holnap kezdődő 2016-os Szilveszter Rallye-n, aminek nyomvonala teljesen átalakult az előző évekhez képest.

Olvasom

Készülődés a bajnokság utolsó versenyére

2016.09.22. A bajnoki szezon utolsó versenyére készül Sajtós Dénes és a csapat másik versenyzője Kiss György is. Déneséknek kényszerből kimaradt a Salgó 2016 a Grepton Kupáért verseny, míg Gyuri turbó problémák miatt zárt rossz hétvégét.

 

Olvasom

Szerzői jogi megjegyzés

A weboldalon található minden fotót, szöveget és videót, szerzői jog véd. Az itt található anyagok bármilyen módú utánközlése, kizárólag írásos engedéllyel lehetséges!

Creative Commons Licenc

Kapcsolat

Megye: Nógrád
Város: Salgótarján
EMail: info (a) bgfoto.hu

Közösségi oldalak


Facebook

Portfólió

Idén itt jártunk